Παράδοση απο στόμα σε στόμα

To 1933 o προπάππους Τσάονος με μεράκι και αγάπη για τα αγνά υλικά δημιούργησε μια παράδοση που κρατάει μέχρι σήμερα, τα αρτοσκευάσματα ΤSANOS. Η τέχνη, τα μυστικά και οι συνταγές μεταδόθηκαν από γενιά σε γενιά, όπου το 1988 ο μικρός εγγονός Βαγγέλης Τσάνος αποφάσισε να ιδρύσει τη δική του κουλουροποιία, την κουλουριοποιία TSANOS. Ο φιλόδοξος κουλουροποιός έμαθε την παραδοσιακή τέχνη της οικογένειας παρακολουθώντας με ζήλο τον πατέρα του βασίλη στο φούρνο τους στα Γιάννενα.


Στην κουλουροποιία TSANOS στόχο μας αποτελεί η διατήρηση των παραδόσεων, των συνταγών και των γεύσεων της Ηπείρου. Χρησιμοποιούμε πάντα αγνά και φρέσκα υλικά, χωρίς συντηρητικά με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και φροντίζουμε οι φίλοι μας και οι οικογένειές τους να τρώνε πάντα υγιεινά.


Διαθέτουμε ευρεία ποικιλία προϊόντων για όλες τις προτιμήσεις της οικογένειας. Από τον Καπετάν Γιάννη που συνοδεύει το ουζάκι του με τα κουλούρια χωρίς ζάχαρη μέχρι τη Σοφούλα που παίρνει για το κολατσιό της τα Τσανάκια στο σχολείο. Στις εγκαταστάσεις μας που βρίσκονται στο Μαρκόπουλο Αττικής προσπαθούμε συνεχώς να δημιουργούμε, να βελτιώνουμε και να εξελίσσουμε την αληθινή γεύση.