recipe

Cheesecake TSANOS


Υλικά

Εκτέλεση

  1. Λιώνουμε τα μπισκότα καλά και με τα χέρια ανακατεύουμε το βούτυρο.

  2. Στρώνουμε το μίγμα καλά σε μια στρογγυλή φόρμα που ανοίγει στον πάτο και στο πλάι.

  3. Την τοποθετούμε στον φούρνο στους 180° για 10 λεπτά. Έπειτα την αφήνουμε να κρυώσει.

  4. Εν το μεταξύ ανακατεύουμε με το μίξερ το cream cheese, το γάλα, την κρέμα γάλακτος και τον χυμό δύο λεμονιών.

  5. Μόλις γίνει μια παχύρευστη κρέμα την ρίχνουμε πάνω από την βάση που έχει ήδη κρυώσει και την τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να δέσει.

  6. Πριν σερβίρουμε βγάζουμε την φόρμα και ρίχνουμε από πάνω την μαρμελάδα μύρτιλο.