Εκτέλεση
1 | Ψιλοκόβουμε την κουβερτούρα και τη μεταφέρουμε σε ένα μπολ.
|
2 | Προσθέτουμε το μέλι, το βούτυρο, και το τοποθετούμε πάνω σε ένα μπεν μαρί, για 2 λεπτά μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα και να έχουμε ένα ομοιόμορφο μίγμα.
|
3 | Βάζουμε τα κουλουράκια και τα αμύγδαλα στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια και χτυπάμε μέχρι να θρυμματιστούν εντελώς. Μεταφέρουμε τα μίγμα μας και το προσθέτουμε στο μίγμα της κουβερτούρας.
|
5 | Ανακατεύουμε με μαρίζ μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μίγμα.
|
6 | Καλύπτουμε το μπολ με μεμβράνη και το μεταφέρουμε στο ψυγείο για 2 ώρες μέχρι να σφίξει το μίγμα.
|
7 | Αφαιρούμε το μπολ από το ψυγείο και πλάθουμε μπαλάκια των 20 γρ. το καθένα. Θα φτιάξουμε περίπου 12 τρουφάκια.
|
8 | Απλώνουμε το κακάο σε ένα πιάτο και ρολάρουμε τα τρουφάκια μέχρι να καλυφθούν εντελώς. |
Σχετικό Προϊόν