Εκτέλεση
Παράδοση with a twist, από τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο!
1 | Τρίβουμε τα κολοκύθια και τα αφήνουμε σε σουρωτήρι να στραγγίξουν καλά από τα υγρά τους. |
2 | Στύβουμε καλά με τα χέρια μας τα τριμμένα κολοκύθια και τα ανακατεύουμε σε μπολ με την τριμμένη φέτα, το δυόσμο, τα κρεμμυδάκια, τα bran crackers, τα χτυπημένα αβγά και το γιαούρτι. |
3 | Αλατοπιπερώνουμε. |
4 | Βάζουμε το λάδι να κάψει. |
5 | Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά και με ένα κουτάλι ρίχνουμε μέσα κουταλιές από το μίγμα των κολοκυθοκεφτέδων. |
6 | Μόλις κάνουν κρούστα, ξαναβάζουμε το τηγάνι στη φωτιά και τους τηγανίζουμε για 3 λεπτά ακόμα. |
7 | Τοποθετούμε τους τηγανισμένους κολοκυθοκεφτέδες πάνω σε απορροφητικό χαρτί για να φύγει το περιττό λάδι και τους σερβίρουμε συνοδεύοντάς τους με λίγο γιαούρτι. |
Σχετικό Προϊόν