ΑΥΓΟΦΕΤΕΣ ΤΣΑΝΟΣ για ολη την οικογενεια!

Εκτέλεση

Εύκολο ψητο γαλλικο τοστ κατσαρόλας με κανέλα και σιρόπι καστανης ζάχαρης … απιστευτο! Μια κλασική συνταγή πρωινού που μπορεί να τροφοδοτήσει ένα πλήθος! Ελάχιστη δουλειά και προσπάθεια γεμάτη απίστευτες γεύσεις. Προετοιμάστε τη γαλλική κατσαρόλα το βράδυ Ή ψήστε αμέσως

 ΟΔΗΓΙΕΣ

• Λιπάνετε ελαφρά ένα πυρεχ φούρνου (22 cm x 33 cm).

• Λιώστε το βούτυρο σε μια μικρή κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά. (Εναλλακτικά, λιώστε σε ένα μπολ με φούρνο μικροκυμάτων στο φούρνο μικροκυμάτων σε βήματα των 15 δευτερολέπτων, ανακατεύοντας μεταξύ τους, μέχρι να λιώσει.) 

     

• Προσθέστε 1 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη, ανακατεύοντας καλά για να τα συνδυάσετε. (αφήστε το να σιγοβράσει για 1 λεπτό για να διαλυθεί ελαφρώς η ζάχαρη.) Ρίξτε το μείγμα στο πυρεχ και απλώστε το σε ομοιόμορφη επικάλυψη.

• Χτυπάμε τα αυγά, το γάλα και τη βανίλια μαζί. Αφήνω στην άκρη.

• Συνδυάστε την υπόλοιπη καστανή ζάχαρη, την κανέλα και το μοσχοκάρυδο σε ξεχωριστό μπολ. Αφήνω στην άκρη.

Τακτοποιήστε το ψωμί σε ένα στρώμα πάνω από το μείγμα βουτύρου / ζάχαρης στο πιάτο.

• Ρίχνουμε το μισό χτυπημενο αυγο πάνω από το ψωμί. Γεμίστε με τη μισή μαύρη ζάχαρη / κανέλα.

• Τοποθετήστε τις υπόλοιπες φέτες ψωμιού από πάνω. Ρίχνουμε τα υπόλοιπα αυγα και συμπληρώνουμε με την υπόλοιπη καστανή ζάχαρη / κανέλα. Πιέστε ελαφρά το ψωμί στο πλύσιμο των αυγών για να βεβαιωθείτε ότι οι φέτες είναι εμποτισμένες ομοιόμορφα.

• Καλύψτε καλά με αλουμινόχαρτο και τοποθετηστε στο ψυγειο για τουλάχιστον 30 λεπτά για να απορροφήσετε το μείγμα κρέμας ή  για μια νύχτα για τα καλύτερα αποτελέσματα

• Όταν είστε έτοιμοι για ψήσιμο, αφαιρέστε το πυρεχ από το ψυγείο 20 λεπτά πριν το ψήσιμο (αν ήταν μέσα σε μια νύχτα) για να πάρει το κρύο. Προθερμάνετε το φούρνο στους 350 ° F (175 ° C).

• Ψήνουμε, σκεπάζουμε για 30 λεπτά. Ανακαλύψτε και συνεχίστε το ψήσιμο για άλλα 15 λεπτά.

• Επάνω με ζάχαρη άχνη / άχνη. Σερβίρετε με το σιρόπι από το πιάτο.

αυτή η συνταγή είναι από τους φίλους μας στο www.cafedelites.com δοκιμάστηκε και ξαναδοκιμάστηκε με μεγάλη επιτυχία!