Η πιο Νοστιμη Μαρμελαδα Ντοματας

Εκτέλεση

 Δοκιμαστε την πανω σε ενα παραδοσιακο Ντακακι Τσανος με Τριμμα Φετας.

η Μεσα στην Ντοματοσαλατα με φυλλα Βασιλικου ξεροψημενα κρουτον απο προζυμενιο ψωμι Τσανος και Κατικι.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Συνδυάστε όλα τα συστατικά σε μια  μέτρια κατσαρόλα, βράστε σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας συχνά.

Μειώστε τη θερμότητα και σιγοβράστε, ανακατεύοντας περιστασιακά, έως ότου το μείγμα έχει συνοχή παχιάς μαρμελάδας, περίπου 35 -45 λεπτα. Δοκιμάστε και ρυθμίστε το καρύκευμα, στη συνέχεια αφηστε το να κρυωσει και διατηριστε το στο ψυγειο μέχρι να είναι έτοιμο για χρήση. αυτό θα διατηρηθεί τουλάχιστον μια εβδομάδα.